Zoeken

Kazerne in beeld

01-06-2021 | Drie nieuwe leden voor Brandweer Asten! Afdrukken E-mail

Op 1 juni hebben we in Asten weer drie nieuwe leden mogen verwelkomen: Demi van Roij, Martijn Smits en Luuk Seijkens. 

Deze nieuwelingen zijn volgens de nieuwe regionale manier van het werven van leden ingestroomd. Zij hebben al enige tijd geleden te kennen gegeven interesse te hebben om bij de brandweer te komen. Hierop hebben zij, samen met een aantal andere kandidaten van andere posten, eerst een informatiebijeenkomst bijgewoond.

Daarna hebben zij gesolliciteerd op een plekje binnen onze post. Om te bekijken of iemand fysiek geschikt is hebben zij, wederom samen met kandidaten voor andere posten, een soort sportdag gedaan. Hieruit bleken alle drie uiteraard meer dan fit genoeg. 

Na de sportdag hebben zij nog een gesprek gehad met de Teamleider, een HRM medewerker en een afvaardiging van de post. Toen ook hieruit bleek dat de drie voldeden zijn ze per 1 juni aangesteld voor een maand om mee te lopen bij Brandweer Asten. Meekijken bij de oefeningen, opkomen bij uitrukken en kennis maken met de andere brandweermensen. 

Als dat ook bevalt zullen onze drie nieuwe collega's na de zomervakantie beginnen met hun opleiding. We wensen Demi, Luuk en Martijn heel veel succes en plezier met hun nieuwe hobby, hun nieuwe taak, hun roeping...

 

 
adultporn